Ylläpitopalvelut

  Toimiva ympäristö on kaikkien eduksi

Systec tarjoaa joustavat ylläpitopalvelut yrityksesi toimintaympäristön kehittämiseen. Me hoidamme työn puolestanne.

  • Sähköposti- ja pilvipalvelut
  • Palomuuri- ja tietoturvapalvelut
  • Loppukäyttäjä- ja järjestelmätuki
  • Laitehankinnat

Pyydä meidät tarvekartoituskäynnille, niin kerromme kuinka voit kehittää omaa toimintaympäristöäsi. Meillä onnistuu pienten ja isojen kokonaisuuksien suunnittelu ja toteutus. Kysy lisää palveluistammeyhteydenottolomakkeella tai suoraan myynnistämme.

Sähköposti- ja pilvipalvelut

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden viedä sähköpostin, tiedostosi ja aikataulusi pilveen, jolloin ne ovat helposti saatavilla paikasta tai laitteesta riippumatta.

Exchange Online tarjoaa pilveen sijoitettavan kalenterin ja yhteystiedot, sekä roskapostin suodatuksen ja virustorjunnan.

Sharepoint Online tarjoaa yrityksellesi yhteisen työtilan. Sharepointin tärkeimmät toiminnallisuudet ovat asiakirjojen jakaminen, versionhallinta ja saumaton integraatio muihin Microsoft Office –tuotteisiin.

Lync Online tarjoaa vaivattoman tavan pitää yhteyttä työkavereihin. Lync Onlinen avulla saat käyttöösi viestinnän ominaisuuksia kuten läsnäolotietoa, pikaviestintää, audio- ja videopuhelut sekä web-konferenssit.

Tarjoamme myös perinteisiä Exchange yhteensopivia sähköposti- ja kalenteripalveluja omilta palvelimiltamme. Mikäli sinulle on tärkeää että tietosi pysyvät Suomessa, tämä palvelu on tehty sinulle!

Palomuuri- ja tietoturvapalvelut

Palomuuripalvelu on helppo tapa pitää sisäverkkoon kuulumattomat tunkeilijat loitolla yrityksesi sisäverkosta. Palomuuri mahdollistaa salatut yhteydet toimipaikkojen välillä, etäyhteydet etätyöhön, varmennetun yhteyden ulkoverkkoon ja paljon muuta!

Tarjoamme palomuurin palveluun sopimuksen mukaan täyden ylläpidon, varalaitteen. Sopimukseen kuulumattomat toimenpiteet tehdään tuntiveloituksena. Käytämme Ciscon, Juniperin ja Ubiquitin palomuurilaitteita.

Meiltä saat myös F-Secure -tuotteet. F-Secure on suomalainen tietoturvaan erikoistunut yritys, joka tarjoaa tietoturvaratkaisuja työasemille, palvelimille ja erilaisille mobiililaitteille.

Jättäessäsi tietoturvaratkaisujen ylläpidon meille, yrityksesi nauttii takuuvarmasta tietoturvasta.

Loppukäytäjä- ja järjestelmätuki

Liian usein yrityksen työntekijä tekee oman toimenkuvansa ohella myös perinteisiä IT-tuen tehtäviä. Jotta yrityksenne työntekijät voisivat keskittyä ensisijaisesti omaan työhönsä, on IT-palvelut hyvä ulkoistaa asiantuntijalle!

Hoidamme yrityksesi kaikki IT-tuen osa-alueet, kuten käyttöönottoprojektit tai laiteasennukset. Tarjoamme järjestelmätukea yrityksenne työasemilla tai palvelimilla, paikan päällä tai etänä. Apu on vain puhelinsoiton tai sähköpostin päässä!

Hoidamme myös palvelinympäristöjen siirrot alustalta toiselle, fyysiseltä palvelimelta virtuaalipalvelimelle tai palvelinhotellista toiseen.

Laitehankinnat

Me autamme teitä tekemään oikeanlaiset laitehankinnat, sekä tarjoamme mahdollisuuden hankkia laitteita ja ohjelmia useiden yhteistyökumppaniemme kautta. Teemme teille tarvekartoituksen ja asennamme kartoituksen mukaiset kokonaisuudet avaimet käteen periaatteella.

Kysy lisää palveluistamme yhteydenottolomakkeella tai suoraan myynnistämme.

Ota yhteyttä

Etunimi sukunimi