Jälleenmyynti

  Jätä ylläpito meille

Tarjoamme yrityksille mahdollisuutta jälleenmyydä tuotteitamme. Jälleenmyyjänä tarjoamme sinulle mahdolllisuuden myydä korkeatasoisia hosting-ratkaisuja yksinkertaisen ja joustavan käyttöliittymän kautta. Huolehdimme puolestasi palvelun kehittämisestä, varmuuskopioinnista, teknisen alustan ylläpidosta, tietoturvasta ja asiakaspalvelusta.

Jälleenmyyjänä olet oikeutettu valitsemaan kumppanuuden tai välityspalkkiojärjestelmän välillä. Kumppanina laskutat asiakkaitasi itse, kun puolestaan välityspalkkiojärjestelmä takaa sinulle kertaluontoisen välityspalkkion asiakasta kohden. Kysy tarjousta jälleenmyynnistäyhteydenottolomakkeella tai suoraan myynnistämme.

Mitä sinun on mahdollista jälleenmyydä?

  • Webhotelli
  • Verkkokauppa
  • Sähköpostit
  • Palvelinratkaisut

Mitä paketit sisältävät?

Jaettu Webhotelli sisältää sovitun kotisivutilan, sähköpostipalvelut, nimipalvelimet, tietokannat. WWW-pohjaisen hallintapaneelimme kautta pääset helposti ja vaivattomasti hallitsemaan edellä mainittuja ominai-suuksia ja palveluita.

Super Webhotelli on tarkoitettu vaativampaan käyttöön sivuille, joille on odotettavissa paljon liikennettä (Nettikaupat, kampanjat). Tämä vaihtoehto toteutetaan vikasietoisella Cloudstack –pilvialustalla. Pilvialustaa pääsee hallitsemaan WWW-pohjaisen hallintapaneelimme kautta.

Verkkokauppa sisältää juuri teidän tarpeisiin tehdyn verkkokaupan, graafisen suunnittelun ja graafisen suunnittelun implementoinnin. Verkkokauppa toteutetaan Cloudstack –pilvialustan kanssa.

Sähköposti toteutaan ensisijaisesti omalla pilvialustallamme tai vaihtoehtoisesti Microsoft Office 365 –paketin yhteydessä. Molemmat vaihotoehdot tarjoavat sähköpostin lisäksi myös kalenteri- ja työnedistämispalveluita.

Palvelinratkaisut ovat käyttötarkoituksen mukaan virtuaalisia pilvipalvelimia tai halutessasi perinteisiä palvelimia, joille luodaan oma virtualisointiympäristö. Tarjoamme kaikkiin palvelimiin hallintamahdollisuuden. Tarvittaessa annamme myös ilmaista konsultointia valinnan suhteen.

Kysy tarjousta jälleenmyynnistä yhteydenottolomakkeella tai suoraan myynnistämme.

Ota yhteyttä

Etunimi sukunimi